1
SOIMII Nuntilor
Live chat
1

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

    1. Informații generale

  • 1. Această politică se aplică site-urilor www, care operează la adresa URL: soimii.ro
  • 2. Operatorul site-ului web și administratorul de date cu caracter personal sunt: Beautiful Company BC CO SRL , Splaiul Independentei 291-293
  • 3. Adresa e-mail pentru contact a operatorului : soimii@beautifulcompany.co
  • 4. Operatorul este administratorul datelor dvs. personale în raport cu datele furnizate în mod voluntar pe site-ul Web.
  • Site-ul utilizează date cu caracter personal
  • 1. Creați o listă de companii preferate
  • 2. Serviciul intrebarilor prin formulare.
  • 6. Website-ul îndeplinește funcțiile de obținere a informațiilor despre utilizatori și comportamentul acestora în felul următor:
  • 1. Prin datele introduse voluntar în formularele, care sunt introduse în sistemele operatorului.
  • 2. Prin salvarea fișierelor cookie în dispozitivele finale (așa-numitele „cookie-uri”).
  • 2. Metode selectate de protecție a datelor utilizate de operator

  • 1. Operatorul își schimbă periodic parolele administrative.
  • 2. Un element important al protecției datelor este actualizarea periodică a tuturor softurilor utilizate de Operator pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, ceea ce înseamnă în special actualizări periodice ale componentelor de programare.
  • 3. Hosting

  • 1. Site-ul web este găzduit (întreținut tehnic) pe serverul operatorului: OVH.pl
  • 4. Drepturile dvs. și informații suplimentare despre modul de utilizare a datelor

  • 1. Datele dvs. personale prelucrate de administrator nu mai mult decât este necesar pentru a efectua activitățile asociate acestora specificate în reglementări separate (de exemplu, privind contabilitatea). În ceea ce privește datele de marketing, datele nu vor fi procesate mai mult de 3 ani.
  • 2. Aveți dreptul de a solicita administratorului:
    1. acces la datele cu caracter personal care vă privesc,
    2. corectarea acestora,
    3. eliminare,
    4. restricții de procesare,
    5. și transfer de date.
  • 3. Aveți dreptul de a vă opune prelucrării menționate la punctul 3.3 c) la prelucrarea datelor cu caracter personal în scopul exercitării intereselor legal justificate urmărite de Administrator, inclusiv profilarea, cu toate acestea, dreptul de obiecțiune nu poate fi exercitat dacă există valide legal valabile motive pentru prelucrarea, interesele, drepturile și libertățile imperative, în special determinarea, investigarea sau apărarea creanțelor.
  • (4) Acțiunile administratorului pot fi supuse unei reclamații către președintele Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Bulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, București
  • 5. Datele cu caracter personal nu sunt transferate din țări terțe în sensul dispozițiilor privind protecția datelor cu caracter personal. Aceasta înseamnă că nu le trimitem în afara Uniunii Europene.
  • 5. Informații despre formulare

  • 1. Website-ul colectează informații furnizate în mod voluntar de către utilizator, inclusiv date cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt furnizate.
  • 2. Website-ul poate salva informații despre parametrii conexiunii (ora, adresa IP).
  • 3. Datele furnizate în formular sunt prelucrate în scopul rezultat din funcția unui formular specific, de exemplu, pentru a prelucra cererea de serviciu sau de contact de afaceri, înregistrarea serviciului, etc. De fiecare dată, contextul și descrierea formularului indică clar pentru ce este utilizat.
  • 6. Jurnalele de administrator

  • 1. Informațiile privind comportamentul utilizatorilor de pe site-ul web pot fi supuse autentificării. Aceste date sunt utilizate pentru administrarea site-ului.